Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

KONTAKTI

Zona Industriale,
Rruga: Prishtine - Fushe Kosove

Nr. kontaktues per Servis: TEL: 038 601 200, FAX: 038 601 200
Vali: 049 500 200, 044 500 200

Nr. kontaktues ne Sallonin e shitjeve:
Merkur Kransiqi: 044 190 000, 049 190 000

Nr kontaktues per Kontrollim teknike:
Adnani: 044 500 200
Shpetimi: 044 410 111
Fidani: 044 290 749, 049 290 749

info@asvali.com
Emri dhe Mbiemri: E-Mail Adresa: Letra ka te bej me: Mesazhi:
(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa