Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

KONTROLLA TEKNIKE

Regjistrohu dhe do informoheni rregullisht per:

*Konkurset

*Veturat ne shitje

*Risite

12-06-2012

Auto Service Vali ka startuar me ueb sajtin e ri.27-09-2012

Fillon shitja e 'Range Rover Vogue 2013' .20-01-2015

Fillon shitja e Land Rover DISCOVERY SPORT 2015Auto Servis VALI posedon edhe departamentin e Kontrollimit Teknik te Automjeteve deri ne 3.5 ton qe nga 20.11.2006 te licencuar nga Ministria e Infrastruktures. Sektori posedon 5 punetor me pergaditje te duhura per kryerjen e te gjitha sherbimeve ne kete sektor, ku prej tyre jane dy inspektues te automjeteve, dy punetor administrativ dhe nje inxhinjer i diplomuar nga Universiteti i Prishtines. Orari i punes per sektorin e Kontrollimit Teknik eshte qdo dite pune prej te henes deri te premten nga ora 08:00 deri ne ora 17:00.

(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa