Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

l

MEDIA

Regjistrohu dhe do informoheni rregullisht per:

*Konkurset

*Veturat ne shitje

*Risite

12-06-2012

Auto Service Vali ka startuar me ueb sajtin e ri.27-09-2012

Fillon shitja e 'Range Rover Vogue 2013' .20-01-2015

Fillon shitja e Land Rover DISCOVERY SPORT 2015Range Rover Evoque


James May teston rezistencen e Range Rover Evoque duke e vozitur ate gjate Lugines se Vdekjes dhe pastaj provon elegancen e tij duke vozitur ne rruget e Las Vegasit.


Range Rover Vogue long wheelbase 2014


Range Rover Vogue 2014 video oficiale


(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa