Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

SHERBIMET

Regjistrohu dhe do informoheni rregullisht per:

*Konkurset

*Veturat ne shitje

*Risite

12-06-2012

Auto Service Vali ka startuar me ueb sajtin e ri.27-09-2012

Fillon shitja e 'Range Rover Vogue 2013' .20-01-2015

Fillon shitja e Land Rover DISCOVERY SPORT 2015Objekti i AS Vali kryen mund te pranoj deri ne 10 automjete mbrenda saj qe te punohet ne te njejten kohe dhe te mos kete asnje problem. Me 840 metra katrore i permbushe te gjitha kriteret dhe specifikacionet e kerkuara nga secili kontraktues i mundshem. Objekti eshte i lokalizuar ne rrugen Prishtine - Fushe Kosove ne kilometrin e dyte dhe me hapsire per parkim ku mund t'i pranoj deri ne 200 automjete duke mos hasur ne asnje problem, si dhe per sigurine e tyre perkujdeset sigurimi gjate 24 oreve.

Me nje ekipe profesionale Autoservis “VALI”
eshte ne gjendje t'i kryeje keto sherbime profesionale:


Kontrollimi teknik 3 deri ne 5 tone
Servisimi i rregullt
Servisimi i motorit
Servisime te elektrikes
Autolimari dhe ngjyrosje
Regllazha kompjuterike
Balansimi dhe diagnostifikimi i rrotave.

Rimbushje e klimave.

 

Auto Servis “Vali” eshte nje nga autoserviset me te paisura me mjete pune.
Momentalisht operon me keto mjete:


4 lifta deri ne 3.0 t
8 lifta deri ne 2.5 t
2 Regllazha Kompiuterike
3 Ballansues/Diagnostifikues te rrotave
3 Nderrues te rrotave
2 Testera te dritave te para
1 Tester per Land Rover
2 Auto Saldues/Electrik
3 Makina per mbushje me vaj
3 Nderrues te vajti te perdorur
2 Kompresor te ajrit dhe vegla te ajrit
1 Tester per Pompe te derivative dhe te Ingjeksionit
1 Tester i vajti te Frenave
1 Tester dhe mbushes te baterive
1 Makine per analizimin e makinave dizel

(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa