Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

HISTORIKU

Regjistrohu dhe do informoheni rregullisht per:

*Konkurset

*Veturat ne shitje

*Risite

12-06-2012

Auto Service Vali ka startuar me ueb sajtin e ri.27-09-2012

Fillon shitja e 'Range Rover Vogue 2013' .20-01-2015

Fillon shitja e Land Rover DISCOVERY SPORT 2015AUTO SERVIS “VALI”
eshte nje nga AutoServiset me profesionale ne Kosove. AS VALI Ka filluar punen me 11.11.1999 ne Prishtine. AS Vali eshte formuar nga pronari i saj Valdet Krasniqi i cili ne fillim startoi me nje Automekanik profesional dhe 3 teknik. Pas shume sfidave dhe nje pune te kryer me profesionalizem te larte AS VALI arriti qe te mbijetoj nga Konkurenca e madhe ne kete fushe dhe arriti qe te krijoi imazh dhe reputacion te nje Autoservisi profesonal.
   
SOT AUTO SERVIS “VALI”
ne kuader te stafit ka 5 Automekanik profesionist dhe 5 teknik te kualifikuar per mirembjatjen dhe riparimin e Automjeteve, 2 roje Sigurie , nje Menaxher Gjeneral, nje Menagjer I Financave, nje Avokat dhe nje menaxher te Shitjes dhe Marketingut. Ku e gjithe ekipa e dine rendesine e punes dhe jep maksimumin ne pune dhe mikepritjen e klienteve.
   
Objekti ku tash funksionon dhe punon Autoservis “VALI” eshte ndeertuar ne vitin 2004 dhe mund te pranoj 10 automjete brenda qe te punohet ne ta ne te njejten kohe dhe te mos kete kurrefar problemi, me 840 metra katrore i permbushe te gjitha kriteret dhe specifikacionet e kerkuara nga secili kontraktues i mundshem. Objekti eshte i Lokalizuar ne rrugen Prishtine-Fushe Kosove ne km e 2 dhe me hapsiren per parkim mund te i pranoj deri ne 200 automjete pa kurrefar problemi ku per sigurine e tyre perkujdeset Sigurimi gjate 24 oreve.
   
Po ashtu Auto servis “VALI” eshte licencuar prej
Ministrise se Transportit dhe Telekomunikacionit per Kontrollim teknik, ku kompania e jone eshte e njohur per kryerjen e kesaj pune dhe eshte e paisur me te gjitha mjetet bashkohore te nevojshme per kryerjen e kesaj pune.

Puna brenda AS “VALI” eshte e ndare ne keto sektore: 

1. Sektori i Menagjimit te Auto Servisit
Adnan Krasniqi
- Inxhinier i Maqinerise

2. Sektori i Riparimeve dhe Servisimit
Valdet Krasniqi
- Automekanik i Specializuar

3. Sektori per perkujdesje ndaj klienteve
Abdullah Ramadani

4. Sektori i Financave
Merkur Krasniqi

5. Sektori per Gara
Merkur Krasniqi

6. Sektori i Marketingut dhe shitjes
Adnan Krasniqi

 

(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa