Shqip|English
pika pika pika pika pika pika

DEFENDER

FREELANDER 2

DISCOVERY 4

EVOQUE

SPORT

THE RANGE ROVER

HISTORIKU

AS Vali, njer nder auto serviset me profesionale ne Kosove. Pa marre parasysh konkurencen e madhe ne kete fushe arrit qe ta kaperceje ate dhe ta vazhdoj punen me sukses.

me shume...

AUTO SALLONI

AS Vali mundeson porositjen e automjeteve te reja Land dhe Range Rover. Po ashtu AS Vali ben edhe shitjen e veturave te perdorura.

me shume...

OFERTA SPECIALE

Brendi i Bearmach, Pjese kembimi per te gjitha llojet e Landrover

me shume...

VIDEO

Regjistrohu dhe do informoheni rregullisht per:

*Konkurset

*Veturat ne shitje

*Risite

Range Rover 2015 I RI

LANDROVER DISCOVERY SPORT 2015 , porosia mund te filloj qe tani , ju mirepresim

12-06-2012

Auto Service Vali ka startuar me ueb sajtin e ri.27-09-2012

Fillon shitja e 'Range Rover Vogue 2013' .20-01-2015

Fillon shitja e Land Rover DISCOVERY SPORT 2015(C)2012. Te gjitha te drejtat e rezervuara. | www.autovali.com | Prishtine - Kosove             Site by: Edon Sekiraqa